Diensten

A Drenthe Consulting Management Finance HanibalConsultingManagement | Finance

Onze ervaring is opgedaan binnen toonaangevende bedrijven gespecialiseerd in EPCI Turn-Key On-& Offshore projecten voor de Olie & Gas, wind en civiele bouw, van ontwerp tot installatie.

Kwaliteit
Strategische doelen, lange termijn ambities en de echte uitdagingen voor de organisatie, raken nogal eens uit beeld. Hiervoor is iemand met een ‘helicopter view’ voor nodig, iemand die wel de afstand heeft, vooruit kan kijken en tijd kan nemen om de hoofdlijnen te bewaken. De ervaring, achtergrond en persoonlijkheid van ADrenthe garanderen een topkwaliteit service.

Doel
Van belang is dat de onderneming zelf de gewenste verandering realiseert. Wij structureren, denken mee, benoemen, coachen en begeleiden. Het doel hierbij is inbedden. Wij dagen uw organisatie zo uit, dat verbeteringen en vernieuwingen door de medewerkers zelf worden gerealiseerd en ingebed.NEW R consultant 2

Lerende organisatie
Overdracht van kennis, ervaring, energie en knowhow is een belangrijke pijler onder ons werk. De onderneming en medewerkers worden gestimuleerd om na te denken, initiatief te tonen en op deze manier te leren en te groeien. Dit komt hunzelf ten goede en tegelijkertijd de onderneming. Deze aanpak wekt vertrouwen in de organisatie en geeft zelfvertrouwen.

De uitgangspunten voor onze werkzaamheden zijn vastgelegd in onze waarden en principes.